Event: Er din virksomhed i form til udvikling? - Tag et sundhedstjek og få det rette udgangspunkt

Er din virksomhed i form til udvikling?
- Tag et sundhedstjek og få det rette udgangspunkt

Din forretning er i konstant udvikling. Det er dine systemer, data og processer ikke pr. automatik. Derfor er grundig forberedelse afgørende, så du ved, om din forretning er i form til effektivisering, automatisering og fremtidig vækst. 

Du har sikkert selv fået et sundhedstjek – har din forretning fået et?

Tag et sundhedstjek på din virksomhed. Belys hele forretningen – hvor står du nu, og hvor vil du hen – så har du et sikkert fundament. Nøgleordet er altså den gode og grundige forberedelse. Et klart billede af samspillet mellem forretningsmodellen, processer, data, systemer og mennesker er din forsikring for, at du undgår økonomiske overraskelser, sikrer at udviklingsplaner holder, og at din organisation er afstemt hermed.
 

Deltag i vores event “Er din virksomhed i form til udvikling? – Tag et sundhedstjek og få det rette udgangspunkt”  – lær hvad der skal til, hvordan du skal arbejde med forretningen, og hvilke erfaringer andre har gjort sig. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en eftermiddag med vidensdeling og læring torsdag d. 8 juni 2023. 

Program for eftermiddagen

INDURA: Hvorfor valgte vi et sundhedstjek af vores forretning - og hvorfor er det afgørende viden på vores videre vækstrejse?

Jacob Nielsen, chef for salg i Danmark og forretningsudvikling, fortæller om, hvorfor det var nødvendigt at få klarhed og tydelighed over forretningen hos INDURA, hvad det har bragt med sig, og hvorfor de nu er klædt bedre på til den fortsatte vækstrejse. 

MINI-WORKSHOP: VIDENSDELING - HVAD SKAL DER TIL?

Her får du mulighed for, sammen med andre, at blive praktisk klogere på, hvordan du skaber det sikre fundament, og hvilke parametre, du skal se på i din virksomhed. 

Combitherm: Hvorfor er sundhedstjekket afgørende for, at vi kommer sikkert i mål med vores ERP-projekt?

Torben Hallstrup, COO, fortæller om, hvad forretningsanalysen har bestået af hos Combitherm, og hvordan det nu er forretningen, der er udgangspunktet for ERP-projektet og ikke et IT-system, som Combitherm skal passe ind i.

Cornerstones: MED INDSPARK FRA DEN TIDLIGERE VIDENSDELING FÅR DU EN MODEL TIL ET SUNDHEDSTJEK

Partner, Preben Svendsen, fortæller om sundhedstjekket. Det sikre fundament, hvor det er sammenhængskraften i din forretning, der er afgørende for at lykkes. Har du det overblik, og ved du, om din forretning er i form, kan du komme sikkert i mål uden overraskelser.  

Praktiske informationer

Dato: 8. juni 2023

Tidspunkt: 14:00-17:30

Lokation: MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning

Scroll to Top

Tilmeld dig eventet
'Er din virksomhed i form til udvikling? - Tag et sundhedstjek og få det rette udgangspunkt'

Hvis du ønsker at have flere deltagere med fra din virksomhed, bedes du venligst skrive deres navn og e-mail under trin 2.