Event: sundhedstjek

Bring dig selv i en endnu bedre position, når du skal udvikle forretningen

Dato kommer senere

Virksomheder er i konstant udvikling. Det er dine systemer, data og processer ikke pr. automatik. Derfor er det vigtigt, at du mestrer redskaberne til at vide, om du udvikler virksomheden på et oplyst grundlag. 

Hvorfor skal du deltage? 

  • Du ønsker at blive bedre klædt på til at sætte dig selv i centrum for forretningsudviklingen.
  • Du er parat til at sætte fokus de rigtige steder og udvikle din professionelle værktøjskasse. 
  • Du ønsker en grundlæggende forståelse for hvilke nøgleelementer og nøgleroller, du skal inddrage og bringe i spil i en forretningsanalyse. 
  • Du vil høre om andres erfaringer om forretningsanalyse og forstå hvad der skal til, inden du selv igangsætter initiativet.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag med vidensdeling og læring.

Program for eftermiddagen

INDURA: Hvorfor valgte vi et sundhedstjek af vores forretning - og hvorfor er det afgørende viden på vores videre vækstrejse?

Jakob Nielsen, chef for salg i Danmark og forretningsudvikling, fortæller om, hvorfor det var nødvendigt at få klarhed og tydelighed over forretningen hos INDURA, hvad det har bragt med sig, og hvorfor de nu er klædt bedre på til den fortsatte vækstrejse. 

MINI-WORKSHOP: VIDENSDELING - HVAD SKAL DER TIL?

Her får du mulighed for, sammen med andre, at blive praktisk klogere på, hvordan du skaber det sikre fundament, og hvilke parametre, du skal se på i din virksomhed. 

Combitherm: Hvorfor er sundhedstjekket afgørende for, at vi kommer sikkert i mål med vores ERP-projekt?

Torben Hallstrup, COO, fortæller om, hvad forretningsanalysen har bestået af hos Combitherm, og hvordan det nu er forretningen, der er udgangspunktet for ERP-projektet og ikke et IT-system, som Combitherm skal passe ind i.

Cornerstones: MED INDSPARK FRA DEN TIDLIGERE VIDENSDELING FÅR DU EN MODEL TIL ET SUNDHEDSTJEK

Preben Svendsen, partner, fortæller om sundhedstjekket. Det sikre fundament, hvor det er sammenhængskraften i din forretning, der er afgørende for at lykkes. Har du det overblik, og ved du, om din forretning er i form, kan du komme sikkert i mål uden overraskelser.  

Skal du med?

Scroll to Top
Tilmeld dig webinaret
Sundhedstest af din virksomhed
Når du indsender din tilmelding, giver du samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med vores datapolitik.