Events

På denne side finder du information om de events, Cornerstones løbende arrangerer. Det kan være alt fra netværksmøder til inspirationssessions, som giver dig mulighed for at udvide dine kompetencer, få indsigt i nye metoder og dele ud af dine egne erfaringer. Vi tror på vigtigheden i den gode relation og værner derfor om muligheden for at dyrke netværket omkring os.

EVENT: Digitalisering på godt jysk

Tag første skridt på jeres digitaliseringsrejse og deltag i vores gratis netværksevent 

Sæt skub i digitaliseringsdrømmen og optimér jeres konkurrenceparametre

Digitalisering står for mange højt på dagsordnen. Derfor er Cornerstones gået sammen med BitPeople, Extri:co og Vektus for at afholde et netværks- og inspirationsmøde om digitalisering på et sprog, der er til at forstå. 

I har derfor nu muligheden for at blive klogere på digitaliseringens potentiale og derigennem forstå, hvordan man skal gribe det an. 

Med udsigt til grønsværen på MCH arena vil vi kaste lys over flere af digitaliseringens facetter, og der vil blive snakket om de vigtigste elementer, I skal have styr på, inden I for alvor kommer i gang. Vi kommer sammen til at anskue digitaliseringens afkroge og debattere om hvordan man som virksomhed skal agere i dette ukendte marked, hvor en recession kunne tænkes at dulme under overfladen.

Lyt, lær og sæt strøm til ideerne i selskab med erfarne spillere, der ved hvad de snakker om.

Det praktiske

Eftermiddagens program

Hvem kan du møde?

Nedtælling til eventet starter

dage
timer
minutter
Scroll til toppen

Tilmeld dig eventet
'Digitalisering på godt jysk'

Hvis du ønsker at have flere deltagere med fra din virksomhed, bedes du venligst skrive deres navn og e-mail under trin 2.