Tilmeld dig vores kurser

Vi vil lære fra os, give erfaring videre og være den sparringspartner, der sikrer udviklingen af jeres kompetencer. Derfor har vi hos Cornerstones samlet vores erfaringer og viden, der danner rammerne for vores kurser. På denne side finder du alt information om tid, sted og indholdet på vores kurser. Kurserne afholdes løbende eller ved efterspørgsel.

1. Business Process Management

Dette kursus er for dig, der vil udvikle din forståelse for Business Process Management og konteksten til den Digitale Dublet. Kurset vil sikre din evne til at opbygge proceskompetencer og forståelse for processerne. Kurset er skabt til dig, der er interesseret i at kunne facilitere procesworkshops og ønsker at forstå og udnytte fordelene ved procesdata.

Hvem skal deltage på dette kursus?

Erhvervsfolk, der er interesseret i at tage deres resultater til næste niveau. Studerende, der ønsker en generel viden om BPM, og hvordan det fungerer. Kurset giver dig færdigheder, metoder og teorier, der er relevante for enhver produktionsvirksomhed.

Deltagelse på kurset kræver ikke nogen specifik baggrund eller uddannelse.

Bliv klog på vigtigheden af Business Process Management (BPM) og få den fundamentale viden til at udvikle et BPM-initiativ i din forretning.

Alt kursusmateriale, slides og øvelser vil blive sendt til alle deltagere efter kurset

Dato

7 juni 2024

Varighed

08.00 - 14.00 - 6 hours

Type

Holdundervisning

Adresse

Bredgade 2.C, 2. sal,
7400 Herning, Cornerstones

Underviser

Susanne Jul Raben og Toke Engell Mortensen

2. Master Data Management

Deltag på dette kursus og lær, hvordan du tager kontrol over stamdata i din forretning. Få indsigt i at administrere og drive stamdata i din organisation. Forstå, hvordan du kan påvirke kvalitet og adfærd gennem gennemtestede teorier og metoder.

Du vil opnå grundlæggende viden om Master Data Management (MDM) og dykke dybere ned i emner som Master Data organisation, taktiske og strategiske overvejelser, Master Data værktøjer og løsningsarkitektoniske overvejelser, som giver dig den grundlæggende viden til at opstarte MDM-initiativer i din virksomhed.

Hvem skal deltage på dette kursus?

Erhvervsfolk, som er interesseret i at tage deres resultater til næste niveau. Studerende, der ønsker en generel viden om MDM, og hvordan det fungerer. Kurset giver dig færdigheder, metoder og teorier, der er relevante for enhver produktionsvirksomhed.

Deltagelse på kurset kræver ikke nogen specifik baggrund eller uddannelse.

Alt kursusmateriale, slides og øvelser vil blive sendt til alle deltagere efter kurset

Dato

20 september 2024

Varighed

08.00 - 14.00 - 6 timer

Type

Holdundervisning

Adresse

Viborgvej 159A,
8210 Aarhus V, Cornerstones

Underviser

Jens Vindal og Gosia Gorlewska

3. Deltagelse i ERP projekt

Kurset vil forberede dig og gøre dig i stand til at træde ind i et ERP-projekt og forstå, hvad der bliver forventet af dig.

Vi vil introducere værktøjer og metoder, som gør det muligt for dig og projektet at blive en succes.

Du vil være i stand til at forstå det fundamentale ved at køre en ERP-implementering og mulighederne, det vil medføre efterfølgende.

Hvem skal deltage på dette kursus?

Dette kursus er for dem, der står overfor et ERP-projekt eller allerede er en del af et. 

Kurset giver dig en forståelse for, hvad der forventes af dig som projektdeltager, og hvad et ERP-projekt dækker over. Du opnår evnen til at deltage i et ERP-projekt og arbejde med de forskellige værktøjer og skabeloner, der bliver introduceret igennem et ERP-projekt. Du bliver i stand til at bidrage til projektet og derigennem øge projektets succesrate. 

Alt kursusmateriale, slides og øvelser vil blive sendt til alle deltagere efter kurset

Dato

Ved forespørgsel

Varighed

08.00 - 13.00 - 5 timer

Type

Holdundervisning

Adresse

Bredgade 2.C, 2. sal,
7400 Herning, Cornerstones

Underviser

Sander Dyrvig og Toke Engell

”Cornerstones' BPM-kursus har givet mig et værktøj, der kan beskrive og optegne processer, så relevante interessenter i et projekt kan få en fælles forståelse for de nuværende og fremtidige processer. Underviserne var gode kompetente formidlere, der klædte mig på til at kunne bruge metoden efter kurset.”

”Jeg deltog på Cornerstones’ projektdeltager-kursus, og udover det var rigtig godt overall set, så gav det en struktureret plan, som giver en god tryghed. Underviserne trak det både op i helikopter overblik, samt dykkede ned i de forskellige faser, de kom med konkrete eksempler, som jeg kunne forholde mig til. Der kan i virksomheder være en bekymring om Go Live, og hvad det indebærer og potentielle mangler, men her på kurset er ordet Hyper Care ikke bare et ord, men der fortælles og vises, hvordan det kan se ud. Dette var et meget relevant kursus.”

Scroll to Top